Kuvatapetit yrityksellesi

Tilaa & kysy tarjousta
myynti@omatapetti.fi

Tarjoamme kokonaisvaltaiset ratkaisut yritysten suurkuvamainontaan konttoreista, koteihin ja halleista messutiloihin vankalla vuosien kokemukselle suurkuvatulosteista. Tehokkailla uusilla tuotantomenetelmillä pystymme tarjoamaan tuotteet parhaalla mahdollisella hinnalla, luotettavasti ja laadulla! 

Teemme valokuvatapetit toiveidesi mukaisesti ja tuotteet valmistamme aina tilaustyönä. Omatapetin tuotteilla on laatutakuu ja haluammekin varmistaa aina että olet tyytyväinen tilaamaasi tuotteisiin. Takanamme on vankka osaaminen ja vuosien kokemus suurkuvatulosteista. 

Käytössämme on uusimmat digitaaliset tuotantomenetelmät, jotka mahdollistavat edulliset kustannukset suurissakin tuotantomäärissä. Pystymme tuottamaan moniväriset, kaiken kokoiset, suuret ja pienet määrät tehokkaasti monipuolisella materiaali kattauksella.

Autamme alusta loppuun ja teemme suunnittelutyön teille vedoksista valmiiseen tuotteeseen. Tarvittaessa tulemme myös paikalle tutustumaan kohteeseen.

Tervetuloa tutustumaan paikanpäälle tuotantohallille Keravalle!

Valikoimassa on laaja materiaalivalikoima. Saat tarvittaessa kaikki suurkuvatuotteet kaiken kokoisena ja muotoisena toiveidesi mukaan. Tunnemme tuotantotavat ja materiaalit, jolloin tuote toimii varmasti halutussa käyttökohteessa. Kysy meiltä ja autamme löytämään oikean tuotteen tuotteen kohteeseesi juuri toiveidesi mukaisesti.

Valmik Oy

Y-tunnus: 25536573YTJ
Kerava, Finland
myynti(a)omatapetti.fi
+358452247323