Kuvatapetit yritykselle omasta kuvastasi 

Tarjoamme kokonaisvaltaiset ratkaisut yritysten suurkuvamainontaan konttoreista, koteihin ja halleista messutiloihin vankalla vuosien kokemukselle suurkuvatulosteista. Tehokkailla uusilla tuotantomenetelmillä pystymme tarjoamaan tuotteet parhaalla mahdollisella hinnalla, luotettavasti ja laadulla! 


Kysy tarjousta! 

Laita viestiä myynti@omatapetti.fi  tai pirauta +358 45 224 7323. Autamme ja vastaamme kaikkiin kysymyksiin.

PVC-Vapaa kuvatapetti

Tapetti materiaalimme on PVC-vapaata ja hajutonta tapetti-materiaalia, joka sopii kaikkiin julkisiin tiloihin.

Olemme valmistaneet tapetteja niin koteihin, mökeille, toimistoihin, sairaaloihin, lastentarhoihin, apteekkeihin sekä muihin julkisiin tiloihin. Materiaali on vahvaa ja kestävää sekä hyvä valinta myös allergikoille, sillä tapetin vedellä aktivoituva täysin hajuton.

Digitaaliset tuotantomenetelmät

Käytössämme on uusimmat digitaaliset tuotantomenetelmät, jotka mahdollistavat edulliset kustannukset suurissakin tuotantomäärissä. Pystymme tuottamaan moniväriset, kaiken kokoiset, suuret ja pienet määrät tehokkaasti monipuolisella materiaali kattauksella. 

Käytössämme on uusimmat Adobe CC-tuoteperheen ohjelmistot. Autamme alusta loppuun ja teemme suunnittelutyön teille vedoksista valmiiseen tuotteeseen. Tarvittaessa tulemme myös paikalle tutustumaan kohteeseen. 

Valitaan oikea tuote

Valikoimassa on laaja materiaalivalikoima. Saat tarvittaessa kaikki suurkuvatuotteet kaiken kokoisena ja muotoisena toiveidesi mukaan. Tunnemme tuotantotavat ja materiaalit, jolloin tuote toimii varmasti halutussa käyttökohteessa. Kysy meiltä ja autamme löytämään oikean tuotteen tuotteen kohteeseesi juuri toiveidesi mukaisesti. 


Ota yhteyttä