- Valokuvatapetit omasta kuvasta -

kysymyksiä & vastauksia

- Asennusohjevideot -

Miten voin tilata tapetin omasta kuvastani? 

Voit tilata tapettisi tilauslomakkeella tai sähköpostilla myynti(a)omatapetti.fi

1) Kerro meille haluamasi tapetin mitat. Leveys & korkeus. (esim. korkeus 250 cm ja leveys 420 cm)

2) Lataa kuvasi tai lähetä sähköpostitse.

3) Tarkistamme kuvasi laadun sekä sopivuuden tapettikuvaksi ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Saat halutessasi myös testipalat ja mallinnukset kuvastasi.

4) Kun tilauksesi on käsitelty ja mallinnukset on hyväksytty onnistuneesti, saat tapetistasi laskun. Mahdollisuus myös maksaa verkkolaskuna. Tarkemmat maksuohjeet saat tilauksen yhteydessä.

5) Saat tapettipakettisi postitse parin viikon sisällä !


Kysymyksiä & vastauksia

Millaista materiaalia kuvatapetti on? 
Tapetti-materiaali on turvallista ja kestävää pvc-vapaata mattapintaista tapettipaperia. Tapetin asentaminen on helppoa, siistiä ja nopeaa sen vedellä aktivoituvan liimansa ansiosta. Sinun ei tarvitse ostaa erillisiä liistereitä asennukseen! Riittää että kastat tapetti vuotan 10 sekuntia kylmässä vesi-astiassa ja asetat vuodan seinälle! Nopeaa ja helppoa! Yllä olevasta tapetin asennusvideosta näet kuinka näppärästi saat tapetin asennettua seinällesi.

HP Wallpaper kuvatapetin ominaisuudet:

‣ PVC- vapaa mattapintainen tulostettava tapettipaperi, jossa vedellä aktivoituva liima

‣ Helppokäyttöinen materiaali (käsiteltävyys, nopea ja helppo asennus, siisti poistaminen)

‣ Tulostusjälki valokuvaluokkaa

‣ Kestävyys: sisätiloissa (ei auringonvaloa) jopa 20v

‣ A -luokan palokestävyys

‣ Ympäristösertifikaatit: GreenGuard ja FSC. FSC-sertifioidun tuotteen valmistaja tukee vastuullista metsänhoitoa maailmanlaajuisesti

Haluan tietää tuotteesta lisää..kuinka saan yhteyttä?

Laita meille viestiä myynti(a)omatapetti.fi tai pirauta +358452247323. Autamme parhaamme mukaan! 

Mikä laatu ja koko kuvallani tulisi olla?

Saadaksesi mahdollisimman tarkan ja laadukkaan lopputuloksen, tulee kuvasi olla laadukas ja resoluutioltaan tarpeeksi korkea. Varmistaaksemme kuvan laadun, tarkistamme kaikki kuvat ennen valmistusta. Esimerkiksi valokuvatapettiin tulostetun tulisi olla vähintään 1 pikseliä/mm. Tapetin ollessa 400 cm x 250 cm (4000 mm x 2500 mm) kokoinen, kuvan tulisi olla noin 4 000 x 2 500 pikseliä (10 megapikseliä). Myös pienemmistä kuvista (esim. 5 megapikselia >) valmistus onnistuu ja niiden laatu tarkistetaan huolellisesti ennen valmistusta. Kysy meiltä niin autamme sinua ja arvioimme kuvasi laadun. Voit lähettää meille kuvatiedoston esimerkiksi tif, jpg, eps ja pdf -versiona. Tarvittaessa muokkaamaamme kuvasi juuri sellaiseksi kun haluat. 

Autamme sinua löytämään kuvan tapettiin ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi! Voit lähettää kysymykset ja kuvasi arvioitavaksi sähköpostitse myynti(a)omatapetti.fiMikä on kuvien ja tuotteiden toimitusaika?

Mikä on kuvien ja tuotteiden toimitusaika?

Pyrimme toimittamaan tuotteen sinulle mahdollisimman nopeasti. Toimitusaikamme on normaalisti noin 2 viikkoa. Tapeteilla on 14 päivän palautusoikeus lukien tavaran vastaanottopäivästä. Asiakas maksaa palautusrahdin itse. Ainoastaan räätälöidyillä (räätälöity koko, oma valokuva) kuvatapeteilla palautusoikeutta ei ole. Räätälöityjä kuvatapetteja koskee normaali reklamaatio-oikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia, virheettömiä pakkauksia avaamattomissa kääreissä. 

Mikäli päädyt palauttamaan tuotteen syystä tai toisesta, tee palautusilmoitus seuraavin tiedoin: nimi, osoite, puhelin, sähköpostiosoite, Iban-tilinumero, tilauksen numero, tilauksen arvo, tilaus-, toimitus- ja palautuspäivämäärä, palautuksen syy sekä allekirjoitus. Pakkaa tuote huolellisesti kuljetusvaurioiden välttämiseksi ja palauta osoitteella: Valmik Oy, Vellamontie 22, 04230 Kerava. Mikäli tuote vahingoittuu palautuksen yhteydessä tai katoaa, rahapalautusta ei tehdä. Postiin noutamatta jääneet paketit eivät ole palautuksia, vaan näiden käsittelystä aiheutuneet kustannukset perimme asiakkaalta erikseen.

Myyntikelpoisista tuotteista rahapalautukset tehdään vastaanottoa seuraavien 14 arkipäivän sisällä. Mikäli tuotteen kunnossa tms. on neuvoteltavaa, kuluttajaan ollaan yhteydessä sähköpostilla.

Jos tuote on virheellinen, kuinka minun tulee edetä asiassa?

Tuotteessa voi olla virhe. Tavaraa vastaanottaessa varmistu kuljetuspakkauksen kunnosta ja mikäli havaitset ongelman, vaadi siitä merkintä rahdinkuljettajan dokumenttiin. Tutustu tuotteeseen huolellisesti ennen asennusta, jotta huomaat mahdolliset paino- ja värivirheet ennen asennusta. Asentamalla vialliset tuotteet seinään hyväksytään tuotteen laatu, eikä reklamaatio-oikeutta ole.

Mikäli vastaanottamassasi tuotteessa on virhe, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Säilytä etiketit lisätilauksia ja mahdollisia reklamaatioita varten. Ensisijaisesti Omatapetti toimittaa virheellisten tuotteiden tilalle uudet virheettömät kohtuuajassa ja/tai neuvottelee asian ratkaisusta erikseen. Myös mahdollista yhdessä sovituista reklamaationäytepalautuksista koituneet lähetyskustannukset korvataan.

Voinko tilata tapettinäytteitä?

Kyllä! Saat tapetistasi luonnolliseen kokoon skaalatun testipalan paperitulosteena täysin ilmaiseksi A3 koossa. Testipalasta näet kuvanlaadun ja voit näin päättää haluatko tehdä lopullisen tilauksen kyseisestä kuvasta. 

Voinko siis lähettää teille teetettäväksi ihan minkä kuvan tahansa?

Kyllä! Teemme ihan mistä tahansa kuvasta, jonka meille lähetät, haluamasi tuotteen. Kuva voi siis olla vaikka oma valokuvasi, internetistä löytämäsi kuva, taideteoskuva, teksti tai muu vastaava. Tarkastamme kuvanlaadun suureksi tapettikuvaksi soveltuvaksi ja ilmoitamme sinulle voidaanko kuvastasi tehdä tapetti. Kuvanlaatu on myös aina katsojastaan kiinni kuten esimerkiksi vanhasta mustavalkokuvasta tehdyssä tapetissa ei yleensä pieni "pikselimössö" haittane. Tapettikuvissa vain mielikuvitus on rajana! 

Mitä tiedostomuotoja voin lähettää?

Nettitilauksessa voit ladata koneeltasi minkä tahansa jpg-, png- tai gif-muotoisen piirros- tai valokuvan. Muun tiedostomuodon kuvat tulee muuntaa JPEG-muotoon ennen tilauksen lähetystä omalla kuvankäsittelyohjelmalla.

Voiko tulostuslaatu poiketa kuvien laadusta tietokoneen näytöllä?

Tilattu tuotteesi pohjautuu tietoihin, jotka meille lähetät. Valmistamme kuvat niin lähelle alkuperäistä laatua kuin mahdollista. Huomioithan, että tietokoneen näyttö on harvoin kalibroitu ja painettu kuva voi erota siitä, millaiselta kuva näyttää tietokoneen näytöllä.

Voiko digikuvista tehtäviin valokuviin saada tekstiä tai reunuksia?

Kuvatiedostoon voit itse lisätä tekstiä ja tehdä reunukset kuvankäsittelyohjelmalla. Voimme tarvittaessa myös lisätä kuvaasi tekstiä, efektejä, reunukset tai tehdä muita muutoksia toiveesi mukaisesti.

Mistä löydän tuotteiden hinnat ja kokovaihtoehdot?

Tuotesivulta sekä tilausosiosta löytyvät valitsemasi tuotteen mahdolliset koot sekä hinnat.

Millaisia valokuvatapetit ovat?

Tapettimme ovat HP:n (Hewlett-Packardin) PVC-vapaata kuvatapettia. Se on tulostettuna HP:n lateksiväreillä ollen turvallinen ja hajuton valinta. Tulostusjälki on valokuvaluokkaa. Tapetti on mattapintainen ja siinä on veden avulla aktivoituva liima. Tapetti on todella helppo asentaa, käsitellä sekä sen poistaminen on siistiä.

Onko tapetti kestävää?

Tapetti on todella kestävää sekä turvallista. Sisätiloissa tapetti kestää jopa 20 vuotta sekä näyteikkunoissa (sisäpuolella) laminoimattomana 3 vuotta. Lisäksi tapetilla on A -luokan palokestävyys.

Onhan tapetti myös ympäristöystävällistä?

Kyllä on. PVC-vapaalla kuvatapetilla on ympäristösertifikaatit GreenGuard sekä FSC. FSC-sertifioidun tuotteen valmistaja tukee vastuullista metsänhoitoa maailmanlaajuisesti. Poistettu tapetti voidaan kierrättää energiajakeeseen tai paperikierrätykseen.


Minkä värisen pohjan tapetointi vaatii?

Parhaan lopputuloksen saa kun seinä on maalattu kuosin/tapetin hallitsevimmalla värillä. Tapetointipohjaksi kelpaavista maaleista saat maalisuositukset alan liikkeistä ja/tai maalineuvonnasta.

Kuinka asennan tapettini? 

Tarvitsemasi työvälineet

- Vatupassi (tapetti suoraksi seinälle)

- Vesiastia, johon tapettirulla (vuodat) kastellaan

- Märkä sieni tai pehmeä lasta kuvatapetin tasoittamiseen seinälle

- Veitsi (viimeistelyyn)

Ennen tapetointia

Seinän tulee olla puhdas ja sileä. Seinä kannattaa hioa ennen tapetin asennusta. Vanha maali ja tapetti, joka ei ole kiinni alustassa, tulee poistaa. Jos seinä on voimakkaan värinen, tulisi se ensin pohjamaalata, jotta lopputulos on mahdollisimman hyvä.

Kiinnitys

Tarkista tapetin osat (vuodat) ennen niiden kiinnittämistä varmistaaksesi, että kaikki vuodat ovat mukana ja ettei yksikään vuota ole viallinen tai vahingoittunut. Vuodat on merkitty numeroin. Vuodat on hyvä kiinnittää ohjeiden mukan numerojärjestyksessä vasemmalta oikealle.

Asennusvaiheet:

1) Upota tapetin ensimmäinen osa (vuota) kylmässä vesiastiassa 10 sekuntia, jolloin vesi aktivoi tapetissa

olevan liiman. 

2) Ota rulla (vuota) pois vedestä vetämällä sen etureunasta hitaasti liimapuoli ylöspäin. Kun vuota on

kastunut kokonaan ja liimapinta aktivoitunut, voit kiinnittää vuodan seinään. Suosittelemme kiinnittämään vuodan seinään ylhäältä alaspäin.

HUOMAUTUS: Liimapinnan aktivoituessa tuote laajenee hieman vedessä; parhaan tuloksen saat kun kastelet ja varaat jokaiseen paneelin saman verran aikaa (10 sekuntia).

3) Voit tarvittaessa kastella tapettia vielä lisää päältäpäin seinällä märällä sienellä ja samalla suoristaa sekä liikutella vuotia.

4) Käytä pesusientä varovasti tasoittamaan tapetin pinta jos tarvetta tai tapetin pinnalle jää ilmakuplia. Älä kuitenkaan huolestu jos ilmakuplia tulee, sillä kuplat tasaantuvat ja poistuvat tapetin kuivuessa.

5) Viimeistele tapetin reunat veitsellä.

Kuinka voin maksan tuotteeni?

Kun tilauksesi on käsitelty onnistuneesti, saat laskun tuotteesta. Mahdollisuus myös maksaa verkkopankissa. Saat tarkemmat maksuohjeet tilauksesi yhteydessä.

Toimitusehdot

Tilaukset ja toimitusehdot

Painamalla "Vahvista tilaus ehdot" vahvistat, että olet lukenut nämä käyttöehdot ja sitoudut noudattamaan niitä, ja että annat luvan omien henkillötietojesi käsittelyyn alla olevan mukaisesti. Sinun tulee olla vähintään 18 vuotias ja kelvollinen tekemään sopimuksia voidaksesi tehdä tilauksia omatapetti.fi -sivustolta. Lisäksi sinun on hyväksyttävä alla olevat ehdot. Yleiset ehdot sisältävät säännöt, jotka koskevat tilaamista www.omatapetti.fi sivustolta. Hyväksymällä ehdot, suostut noudattamaan niiden kulloinkin voimassa olevaa versiota. Pyrimme toimittamaan tuotteen sinulle mahdollisimman nopeasti. Toimitusaikamme on normaalisti noin 14 arkipäivää. Tapeteilla on 14 päivän palautusoikeus lukien tavaran vastaanottopäivästä. Tarvittaessa voit myös noutaa tuotteet toimitiloistamme Keravalta. Räätälöidyillä (räätälöity koko, oma valokuva) tapeteilla palautusoikeutta ei ole. Räätälöityjä eli mittatilauksena tehtyjä kuvatapetteja koskee normaali reklamaatio-oikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia, virheettömiä pakkauksia avaamattomissa kääreissä. Mikäli päädyt palauttamaan tuotteen syystä tai toisesta, tee palautusilmoitus seuraavin tiedoin: nimi, osoite, puhelin, sähköpostiosoite, Iban-tilinumero, tilauksen numero, tilauksen arvo, tilaus-, toimitus- ja palautuspäivämäärä, palautuksen syy sekä allekirjoitus. Pakkaa tuote huolellisesti kuljetusvaurioiden välttämiseksi ja palauta osoitteella: Valmik Oy, Vellamontie 22, 04230 Kerava. Mikäli tuote vahingoittuu palautuksen yhteydessä tai katoaa, rahapalautusta ei tehdä. Postiin noutamatta jääneet paketit eivät ole palautuksia, vaan näiden käsittelystä aiheutuneet kustannukset perimme asiakkaalta erikseen. Myyntikelpoisista tuotteista rahapalautukset pyritään tekemää vastaanottoa seuraavien 14 arkipäivän sisällä. Mikäli tuotteen kunnossa tms. on neuvoteltavaa, kuluttajaan ollaan yhteydessä sähköpostilla.

Omatapetti.fi-sivuston kuvatapetit myydään sivustolla ilmoitettuun hintaan (sis. alv.) Tilaus muuttuu sitovaksi vasta kun olet vahvistanut sen. Vahvistus lähetetään tavallisesti sähköpostitse, puhelimitse tai tekstiviestillä ja on voimassa kun tilaus on vahvistettu. Normaali toimitusaika on 7-14 päivää tilausvahvistuksesta. Ellei tuotetta voida toimittaa normaalin toimitusajan sisällä, pyrimme ilmoittamaan sinulle toimituspäivän.

Force majeure: Kumpikaan sopimuspuoli ei ole vastuussa viiveistä tai menetyksistä sellaisten olosuhteiden johdosta, joihin kyseinen sopimuspuoli ei voi vaikuttaa ja jotka merkittävästi haittaavat kyseisen velvoitteen täyttämistä tai jotka tekevät tämän velvoitteen täyttämisen taloudellisesti kohtuuttomaksi. Mikäli sopimuspuoli haluaa vedota sellaisiin olosuhteisiin, toiselle sopimuspuolelle on ilmoitettava tästä välittömästi.

Tapettiemme laatu ja tyytyväisyys ovat meille erittäin tärkeä asia. Mikäli kuitenkin Omatapetti.fi:stä ostamasi tuote on toimitettaessa viallinen tai virheellinen, voit tehdä Suomen kuluttajalainsäädännön mukaisen reklamaation. Sama koskee virheitä, jotka olivat olemassa toimitettaessa mutta jotka ilmenevät vasta myöhemmin. On tärkeää, että tarkastat tapetit ennen asennusta. virheet, jotka näkyvät tapetissa ennen asennusta, eivät oikeuta tapetointikustannuksia koskeviin korvauksiin. Tavaraa vastaanottaessa varmistu kuljetuspakkauksen kunnosta ja mikäli havaitset ongelman, vaadi siitä merkintä rahdinkuljettajan dokumenttiin. Tutustu tuotteeseen huolellisesti ennen asennusta, jotta huomaat mahdolliset paino- ja värivirheet ennen asennusta. Asentamalla vialliset tuotteet seinään hyväksytään tuotteen laatu, eikä reklamaatio-oikeutta ole. Mikäli vastaanottamassasi tuotteessa on virhe, ota yhteyttä myynti@omatapetti.fi. Säilytä lisäksi pakkauksessa mukana tulleet paperit ja mahdollisia reklamaatioita varten. Ensisijaisesti Omatapetti toimittaa virheellisten tuotteiden tilalle uudet virheettömät kohtuuajassa ja/tai neuvottelee asian ratkaisusta erikseen. Myös mahdollista yhdessä sovituista reklamaationäytepalautuksista koituneet lähetyskustannukset korvataan.

Kuvanlaatu

Saadaksesi mahdollisimman tarkan ja laadukkaan lopputuloksen, suosituksena on että kuvasi tulee olla laadukas ja resoluutioltaan tarpeeksi korkea. Teemme kuvatapetit myös pienemmistäkin kuvista ja näin tuotteen laatu on asiakkaan vastuulla. Lähetämme sinulle tarvittaessa testipalat tuotteesta. Varmistaaksemme kuvan laadun, tarkistamme kaikki kuvat ennen valmistusta. Esimerkiksi valokuvatapettiin tulostetun tulisi olla vähintään Omatapetti.fi päivitetty 15.12.2016 pikseliä/mm. Tapetin ollessa 400 cm x 250 cm (4000 mm x 2500 mm) kokoinen, kuvan tulisi olla noin 4 000 x 2 500 pikseliä (10 megapikseliä). Myös pienemmistä kuvista (esim. 5 megapikselia >) valmistus onnistuu ja niiden laatu tarkistetaan huolellisesti ennen valmistusta. Kysy meiltä niin autamme sinua ja arvioimme kuvasi laadun. Voit lähettää meille kuvatiedoston esimerkiksi tif, jpg, eps ja pdf -versiona. Tarvittaessa muokkaamaamme kuvasi juuri sellaiseksi kun haluat.

Autamme sinua löytämään kuvan tapettiin ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi! Voit lähettää kysymykset ja kuvasi arvioitavaksi sähköpostitse myynti(a)omatapetti.fi

Tietosuoja

Yhteystietosi ovat ainoastaan Omatapetti.fi käytössä. Tietojen käsittelyssä noudatetaan henkilötietolakia ja tiedot säilytetään luottamuksellisina. Omatapetti.fi tietoverkko on suojattu palomuurilla sekä muilla teknisillä toimenpiteillä kuten kryptauksilla toimenpiteiden aiheuttamat kustannukset huomioiden. Tietoja ei luovuteta Omatapetti.fi ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa.

Ehtoihin tehtävät korjaukset

Korjaukset tai lisäykset näihin ehtoihin tulevat voimaan, kun uudet ehdot ovat julkaistu sivustossa Omatapetti.fi. Meillä on kuitenkin oikeus soveltaa korjauksia välittömästi voimaan tulevina, jos laki, asetus tai lakimääräinen päätös niin edellyttää.

Tekijänoikeus

Omatapetti -sivustossa olevat kuvat ja muu sisältö on suojattu tekijänoikeuslain, tavaramerkkisuojan ja muita aineetonta omaisuutta koskevien lakien ja määräysten perusteella. Mikäli toisin ole ilmoitettu, kaikki Omatapetti.fi -sivustossa julkaistu materiaali on meidän omaisuuttamme ja se tarkoittaa, että et voi käyttää kuviamme mihinkään muuhun kuin tapettien luontiin.

Sitova lainsäädäntö

Mitään näistä ehdoista ei saa tulkita näiden ehtojen mukaisia hankintoja koskevan sitovan lainsäädännön vastaisesti.

Erimielisyydet

Kaikki näihin ehtoihin liittyvät riitaisuudet tulee pyritään ratkaista osapuolten välillä tai ääritapauksissa lakiteitse. Yleisesti ottaen Omatapetti.fi noudattaa Suomen kuluttajavalituslautakunnan suosituksia. Postiosoite henkilötietoja koskevaa asiointia varten: Vellamontie 22, 04230 Kerava, Suomi. Sähköpostiosoite ja reklamaatiot myynti(a)omatapetti.fi


Tapettini maksutiedot hävisivät. Mihin voin maksaa tapettini laskun? 

Alla olevilla tiedoilla voit suorittaa tapettisi maksun.

Saaja: Valmik Oy

Pankki: Nordea

Tilinumero: FI33 1376 3000 1281 22

Viestikenttään: tilaamasi tapettin kuvaus & mitat (leveys&korkeus).


En löytänyt vastausta verkkosivuiltanne kysymykseeni? Miten saan teihin yhteyttä?

Voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse myynti(a)omatapetti.fi tai alla olevan yhteys-lomakkeen kautta. Pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian samana päivänä!
Ota yhteyttä

 - TIlaukset, kysymykset, palaute, risut & ruusut -

Pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian samana päivänä!