Kysymyksiä & Vastauksia

Asennusohjevideot

Lataa alta tapetin asennusohje-pdf

Yritys ja yhteystiedot: 
Valmik Oy
Y-tunnus: 25536573YTJ
Kerava, Finland
myynti(a)omatapetti.fi
+358452247323 

Olemme kotimainen toimija, jonka tavoitteena on toimittaa asiakkaalle laadukkaita ja uniikkeja tapetti-tuotteita kilpailulliseen hintaan. Teemme valokuvatapetit toiveidesi mukaisesti ja tuotteet valmistamme aina tilaustyönä. Omatapetin tuotteilla on laatutakuu ja haluammekin varmistaa aina että olet tyytyväinen tilaamaasi tuotteisiin.

Kuvatapetteja olemme valmistaneet asiakkailemme vuodesta 2013 lähtien ja takanamme on vankka osaaminen ja vuosien kokemus suurkuvatulosteista. Kysy rohkeasti, autamme ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi! 

Työvaiheet etenevät kuvasta tapetiksi vaiheittain. Ensiksi tarkastamme kuvasi laadun. Kun kuva on sopiva tapetiksi ja mallinnukset tehty ja hyväksytty, kuva muokataan, syötetään suurkuvaprintteriin ja tulostetaan tapettimateriaalille. Tämän jälkeen tapetti leikataan, paketoidaan ja laitetaan postilla eteenpäin.

Valmik Oy / Omatapetti.fi mediassa:

Helsinginsanomat artikkeli: https://www.hs.fi/koti/art-2000002775667.html

Maaseudun Tulevaisuus artikkeli: https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/rakentaminen/artikkeli-1.216071

Valmik Oy, Facebook: https://www.facebook.com/uniikkikoti/


PVC-Vapaa kuvatapetti

Tapetti materiaalimme on PVC-vapaata ja hajutonta tapetti-materiaalia, joka sopii kaikkiin julkisiin tiloihin.

Olemme valmistaneet tapetteja niin koteihin, mökeille, toimistoihin, sairaaloihin, lastentarhoihin, apteekkeihin sekä muihin julkisiin tiloihin. Materiaali on vahvaa ja kestävää sekä hyvä valinta myös allergikoille, sillä tapetin vedellä aktivoituva täysin hajuton.

- Tapetti valmistetaan standarina noin 60 cm vuotina. 
- Mikäli haluat tapetin suurempina vuotina, kerrothan meille erikseen. Maksimi vuodan leveys on 130 cm. 

- Ylimeno noin 1 cm per vuota

- Tapetti valmistetaan millintarkkaan tilauksen mittojen mukaisesti. 

- Suosittelemme tilaamaan tapetin aina muutaman sentin seinän mittoja suurempana, jotta seinä tulee kokonaan peittoon, eikä reunoista pilkistä seinää.

Laskukaavio tapetin hinnalle: (leveys x korkeus) x neliöhinta = tapetin hinta
Esim. seinän leveys 3,5m ja korkeus 2,2m. Tapetin neliöhinta 33€/m2
Vastaus: 3,5 m x 2,2 m = 7,7 m2 = 7,7 x 34 = tapetin hinta 254 €

Tapetin minimineliö-tilaus on 4,4 m2 ja minimi tilauksen hinta 150€.

Digitaaliset tuotantomenetelmät

Käytössämme on uusimmat digitaaliset tuotantomenetelmät, jotka mahdollistavat edulliset kustannukset suurissakin tuotantomäärissä. Pystymme tuottamaan moniväriset, kaiken kokoiset, suuret ja pienet määrät tehokkaasti monipuolisella materiaali kattauksella.

Autamme alusta loppuun ja teemme suunnittelutyön teille vedoksista valmiiseen tuotteeseen. Tarvittaessa tulemme myös paikalle tutustumaan kohteeseen.

Valikoimassa on laaja materiaalivalikoima. Saat tarvittaessa kaikki suurkuvatuotteet kaiken kokoisena ja muotoisena toiveidesi mukaan. Tunnemme tuotantotavat ja materiaalit, jolloin tuote toimii varmasti halutussa käyttökohteessa. Kysy meiltä ja autamme löytämään oikean tuotteen tuotteen kohteeseesi juuri toiveidesi mukaisesti. 


Tilauksesta tapetiksi:

1) Lähetä sähköpostitse myynti(a)uniikkikoti.com haluamasi tapetin mitat (esim. leveys 350 cm & korkeus 220 cm) ja liitä haluamasi kuvatiedosto viestiin. 

2) Kun olemme vastaanottaneet kuvasi ja saaneet sinulta tapetin mitat, tarkistamme heti kuvan laadun sekä sopivuuden tapetiksi. Lähetä kuvatiedostosi sähköpostitse myynti(a)omatapetti.fi esim. tif, jpg tai pdf-tiedostona. HUOM! Jos kuvasi on liian suuri sähköpostin lähetämme kuvanlatauslinkin.

4) Skaalaamme kuvasi antamiisi mittoihin ja lähetämme sinulle vedoksen.

5) Kun tilauksesi on käsitelty ja mallinnukset hyväksytty onnistuneesti laitetaan tapetti tuotantoon.

6) Saat tapetti-pakettisi postitse noin 1 viikon sisällä! Postilta tulee ilmoitus kun paketti on noudettavissa lähimmästä Postin toimipisteeltä. Voit myös noutaa tapetin heti kun se on valmis Keravalta tuotanto-tiloistamme. 

Tapetin asennus

Tarvitsemasi työvälineet
- Vatupassi (tapetti suoraksi seinälle)
- Vesiastia, johon tapettirulla (vuodat) kastellaan
- Märkä sieni tai pehmeä lasta kuvatapetin tasoittamiseen seinälle
- Veitsi (viimeistelyyn)

Seinän tulee olla puhdas ja sileä. Seinä kannattaa hioa ennen tapetin asennusta. Vanha maali ja tapetti, joka ei ole kiinni alustassa, tulee poistaa. Jos seinä on voimakkaan värinen, tulisi se ensin pohjamaalata, jotta lopputulos on mahdollisimman hyvä.

Kiinnitys

Tarkista tapetin osat (vuodat) ennen niiden kiinnittämistä varmistaaksesi, että kaikki vuodat ovat mukana ja ettei yksikään vuota ole viallinen tai vahingoittunut. Vuodat on merkitty numeroin. Vuodat on hyvä kiinnittää ohjeiden mukan numerojärjestyksessä vasemmalta oikealle.

Asennusvaiheet:

1) Upota tapetin ensimmäinen osa (vuota) kylmässä vesiastiassa 10-15 sekuntia, jolloin vesi aktivoi tapetissa olevan liiman.

2) Ota rulla (vuota) pois vedestä vetämällä sen etureunasta hitaasti liimapuoli ylöspäin. Kun vuota on kastunut kokonaan ja liimapinta aktivoitunut, voit kiinnittää vuodan seinään. Suosittelemme kiinnittämään vuodan seinään ylhäältä alaspäin.

HUOMAUTUS: Liimapinnan aktivoituessa tuote laajenee hieman vedessä; parhaan tuloksen saat kun kastelet ja varaat jokaiseen paneelin saman verran aikaa (10-15 sekuntia).

3) Voit tarvittaessa kastella tapettia vielä lisää päältäpäin seinällä märällä sienellä ja samalla suoristaa sekä liikutella vuotia.

4) Käytä pesusientä varovasti tasoittamaan tapetin pinta jos tarvetta tai tapetin pinnalle jää ilmakuplia. Älä kuitenkaan huolestu jos ilmakuplia tulee, sillä kuplat tasaantuvat ja poistuvat tapetin kuivuessa.

5) Viimeistele tapetin reunat veitsellä.

Kuvanlaatu

Voit lähettää minkä tahansa jpg-, png- , AI-, PDF-, tai gif-muotoisen piirros- tai valokuvan. Muun tiedostomuodon kuvat tulee muuntaa JPEG-muotoon ennen tilauksen lähetystä omalla kuvankäsittelyohjelmalla.

Tilattu tuotteesi pohjautuu tietoihin, jotka meille lähetät. Valmistamme kuvat niin lähelle alkuperäistä laatua kuin mahdollista. Huomioithan, että tietokoneen näyttö on harvoin kalibroitu ja painettu kuva voi erota siitä, millaiselta kuva näyttää tietokoneen näytöllä.

Autamme sinua löytämään kuvan tapettiin ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi! Voit lähettää kysymykset ja kuvasi arvioitavaksi sähköpostitse myynti(a)omatapetti.fi

Millaista materiaalia kuvatapetti on?

Tapetti-materiaali on turvallista ja kestävää pvc-vapaata mattapintaista tapettipaperia. Tapetin asentaminen on helppoa, siistiä ja nopeaa sen vedellä aktivoituvan liimansa ansiosta. Sinun ei tarvitse ostaa erillisiä liistereitä asennukseen. Riittää että kastat tapetti vuotan 10-15 sekuntia kylmässä vesi-astiassa ja asetat vuodan seinälle!

Mikä laatu ja koko kuvallani tulisi olla?

Saadaksesi mahdollisimman tarkan ja laadukkaan lopputuloksen, tulee kuvasi olla laadukas ja resoluutioltaan tarpeeksi korkea. Varmistaaksemme kuvan laadun, tarkistamme kaikki kuvat ennen valmistusta. Esimerkiksi valokuvatapettiin tulostetun tulisi olla vähintään 1 pikseliä/mm. Tapetin ollessa 400 cm x 250 cm (4000 mm x 2500 mm) kokoinen, kuvan tulisi olla noin 4 000 x 2 500 pikseliä (10 megapikseliä). Tapetin minimi tilaus koko on 200 x 200cm. Myös pienemmistä kuvista (esim. 5 megapikselia >) valmistus onnistuu ja niiden laatu tarkistetaan huolellisesti ennen valmistusta. Kysy meiltä niin autamme sinua ja arvioimme kuvasi laadun. Voit lähettää meille kuvatiedoston esimerkiksi tif, jpg, eps ja pdf -versiona. Tarvittaessa muokkaamaamme kuvasi juuri sellaiseksi kun haluat.

Mikä on kuvien ja tuotteiden toimitusaika?

Pyrimme toimittamaan tuotteen sinulle mahdollisimman nopeasti heti kun olemme sen saaneet valmiiksi. Toimitusaikamme on normaalisti noin 1-2 viikkoa. Räätälöidyillä (räätälöity koko, oma valokuva) kuvatapeteilla ei ole palautusoikeutta. Räätälöityjä kuvatapetteja koskee normaali reklamaatio-oikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia, virheettömiä pakkauksia avaamattomissa kääreissä.

Mikäli päädyt palauttamaan tuotteen syystä tai toisesta, tee palautusilmoitus seuraavin tiedoin: nimi, osoite, puhelin, sähköpostiosoite, Iban-tilinumero, tilauksen numero, tilauksen arvo, tilaus-, toimitus- ja palautuspäivämäärä, palautuksen syy sekä allekirjoitus. Pakkaa tuote huolellisesti kuljetusvaurioiden välttämiseksi ja palauta osoitteella: Valmik Oy, Vellamontie 22, 04230 Kerava. Mikäli tuote vahingoittuu palautuksen yhteydessä tai katoaa, rahapalautusta ei tehdä. Postiin noutamatta jääneet paketit eivät ole palautuksia, vaan näiden käsittelystä aiheutuneet kustannukset perimme asiakkaalta erikseen.

Myyntikelpoisista tuotteista rahapalautukset tehdään vastaanottoa seuraavien 14 arkipäivän sisällä. Mikäli tuotteen kunnossa tms. on neuvoteltavaa, kuluttajaan ollaan yhteydessä sähköpostilla.

Jos tuote on virheellinen, kuinka minun tulee edetä asiassa?

Tuotteessa voi olla virhe. Tavaraa vastaanottaessa varmistu kuljetuspakkauksen kunnosta ja mikäli havaitset ongelman, vaadi siitä merkintä rahdinkuljettajan dokumenttiin. Tutustu tuotteeseen huolellisesti ennen asennusta, jotta huomaat mahdolliset paino- ja värivirheet ennen asennusta. Asentamalla vialliset tuotteet seinään hyväksytään tuotteen laatu, eikä reklamaatio-oikeutta ole.

Mikäli vastaanottamassasi tuotteessa on virhe, ota yhteyttä omatapetti.fi. Ensisijaisesti Uniikkikoti toimittaa virheellisten tuotteiden tilalle uudet virheettömät kohtuuajassa ja/tai neuvottelee asian ratkaisusta erikseen. Myös mahdollista yhdessä sovituista reklamaationäytepalautuksista koituneet lähetyskustannukset korvataan.

Voinko tilata tapettinäytteitä?

Kyllä! Saat tapetistasi luonnolliseen kokoon skaalatun testipalan paperitulosteena A3 koossa. Testipalasta näet kuvanlaadun ja voit näin päättää haluatko tehdä lopullisen tilauksen kyseisestä kuvasta. Testipalan hinta on 25 euroa (sis. postituskulut).

Teemme mistä tahansa kuvasta, jonka meille lähetät, haluamasi tuotteen. Käytetään kuitenkin yleistä maalaisjärkeä ja täysin kelvottomasta kuvasta ei suurta printti-tapettia kannata valmistaa. Kuva voi siis olla vaikka oma valokuvasi, internetistä löytämäsi kuva, taideteos, teksti tai muu vastaava. Tarkastamme kuvanlaadun suureksi tapetti-kuvaksi soveltuvaksi ja ilmoitamme sinulle voidaanko kuvastasi tehdä tapetti. Kuvanlaatu on myös aina katsojastaan kiinni kuten esimerkiksi vanhasta mustavalkokuvasta tehdyssä tapetissa ei yleensä pieni "pikselimössöisyys" tai rakeisuus haittaa.

Mitä tiedostomuotoja voin lähettää?

Voit lähettää minkä tahansa jpg-, png- , AI-, PDF-, tai gif-muotoisen piirros- tai valokuvan. Muun tiedostomuodon kuvat tulee muuntaa JPEG-muotoon ennen tilauksen lähetystä omalla kuvankäsittelyohjelmalla.

Tilattu tuotteesi pohjautuu tietoihin, jotka meille lähetät. Valmistamme kuvat niin lähelle alkuperäistä laatua kuin mahdollista. Huomioithan, että tietokoneen näyttö on harvoin kalibroitu ja painettu kuva voi erota siitä, millaiselta kuva näyttää tietokoneen näytöllä.

Voiko digikuvista tehtäviin valokuviin saada tekstiä tai reunuksia?

Kuvatiedostoon voit itse lisätä tekstiä ja muut muutokset sekä tehdä reunukset kuvankäsittelyohjelmalla. Voimme tarvittaessa myös lisätä kuvaasi tekstiä, efektejä, reunukset tai tehdä muita muutoksia toiveesi mukaisesti.

Millaisia valokuvatapetit ovat?

Tapettimme ovat HP:n (Hewlett-Packardin) PVC-vapaata kuvatapettia. Se on tulostettuna HP:n lateksiväreillä ollen turvallinen ja hajuton valinta. Tulostusjälki on valokuvaluokkaa. Tapetti on mattapintainen ja siinä on veden avulla aktivoituva liima. Tapetti on todella helppo asentaa, käsitellä sekä sen poistaminen on siistiä. Löydät lisätietoa verkkosivujemme asennusohje osiosta. 

Onko tapetti kestävää?

Tapetti on kestävää sekä turvallista. Sisätiloissa tapetti kestää jopa 20 vuotta sekä näyteikkunoissa (sisäpuolella) laminoimattomana 3 vuotta. Lisäksi tapetilla on A -luokan palokestävyys.

Onhan tapetti myös ympäristöystävällistä?

Kyllä on. PVC-vapaalla kuvatapetilla on ympäristösertifikaatit GreenGuard sekä FSC. FSC-sertifioidun tuotteen valmistaja tukee vastuullista metsänhoitoa maailmanlaajuisesti. Poistettu tapetti voidaan kierrättää energiajakeeseen tai paperikierrätykseen.

Minkä värisen pohjan tapetointi vaatii?

Parhaan lopputuloksen saa kun seinä on maalattu kuosin/tapetin hallitsevimmalla värillä. Tapetointipohjaksi kelpaavista maaleista saat maalisuositukset alan liikkeistä ja/tai maalineuvonnasta. Tapetti asennetaan kuten normaali tapetti ja asentaessa seinän tulee olla puhdas.

Tapetin asennus

Tarvitsemasi työvälineet
- Vatupassi (tapetti suoraksi seinälle)
- Vesiastia, johon tapettirulla (vuodat) kastellaan
- Märkä sieni tai pehmeä lasta kuvatapetin tasoittamiseen seinälle
- Veitsi (viimeistelyyn)

Seinän tulee olla puhdas ja sileä. Seinä kannattaa hioa ennen tapetin asennusta. Vanha maali ja tapetti, joka ei ole kiinni alustassa, tulee poistaa. Jos seinä on voimakkaan värinen, tulisi se ensin pohjamaalata, jotta lopputulos on mahdollisimman hyvä.

Kiinnitys

Tarkista tapetin osat (vuodat) ennen niiden kiinnittämistä varmistaaksesi, että kaikki vuodat ovat mukana ja ettei yksikään vuota ole viallinen tai vahingoittunut. Vuodat on merkitty numeroin. Vuodat on hyvä kiinnittää ohjeiden mukan numerojärjestyksessä vasemmalta oikealle.

Asennusvaiheet:

1) Upota tapetin ensimmäinen osa (vuota) kylmässä vesiastiassa 10-15 sekuntia, jolloin vesi aktivoi tapetissa olevan liiman.

2) Ota rulla (vuota) pois vedestä vetämällä sen etureunasta hitaasti liimapuoli ylöspäin. Kun vuota on kastunut kokonaan ja liimapinta aktivoitunut, voit kiinnittää vuodan seinään. Suosittelemme kiinnittämään vuodan seinään ylhäältä alaspäin.

HUOMAUTUS: Liimapinnan aktivoituessa tuote laajenee hieman vedessä; parhaan tuloksen saat kun kastelet ja varaat jokaiseen paneelin saman verran aikaa (10 sekuntia).

3) Voit tarvittaessa kastella tapettia vielä lisää päältäpäin seinällä märällä sienellä ja samalla suoristaa sekä liikutella vuotia.

4) Käytä pesusientä varovasti tasoittamaan tapetin pinta jos tarvetta tai tapetin pinnalle jää ilmakuplia. Älä kuitenkaan huolestu jos ilmakuplia tulee, sillä kuplat tasaantuvat ja poistuvat tapetin kuivuessa.

5) Viimeistele tapetin reunat veitsellä.

Kuvanlaatu

Saadaksesi mahdollisimman tarkan ja laadukkaan lopputuloksen, suosituksena on että kuvasi tulee olla laadukas ja resoluutioltaan tarpeeksi korkea. Teemme kuvatapetit myös pienemmistäkin kuvista ja näin tuotteen laatu on asiakkaan vastuulla. Lähetämme sinulle tarvittaessa testipalat tuotteesta. Varmistaaksemme kuvan laadun, tarkistamme kaikki kuvat ennen valmistusta. Esimerkiksi valokuvatapettiin tulostetun tulisi olla vähintään Omatapetti.fi päivitetty 15.12.2016 pikseliä/mm. Tapetin ollessa 400 cm x 250 cm (4000 mm x 2500 mm) kokoinen, kuvan tulisi olla noin 4 000 x 2 500 pikseliä (10 megapikseliä). Myös pienemmistä kuvista (esim. 5 megapikselia >) valmistus onnistuu ja niiden laatu tarkistetaan huolellisesti ennen valmistusta. 

Kysy meiltä niin autamme sinua ja arvioimme kuvasi laadun. Voit lähettää meille kuvatiedoston esimerkiksi tif, jpg, eps ja pdf -versiona. Tarvittaessa muokkaamaamme kuvasi juuri sellaiseksi kun haluat. Autamme sinua löytämään kuvan tapettiin ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi! Voit lähettää kysymykset ja kuvasi arvioitavaksi sähköpostitse myynti(a)omatapetti.fi

Kuinka maksan tilaukseni?

Kun tilauksesi on käsitelty onnistuneesti, saat laskun tuotteesta joko sähköpostitse tai tapetti-paketin mukana. Mahdollisuus myös maksaa suoraan verkkopankissa. Saat tarkemmat maksuohjeet tilauksesi yhteydessä.

Tilaukset ja toimitusehdot

Painamalla "Vahvista tilaus ehdot" vahvistat, että olet lukenut nämä käyttöehdot ja sitoudut noudattamaan niitä, ja että annat luvan omien henkillötietojesi käsittelyyn alla olevan mukaisesti. Sinun tulee olla vähintään 18 vuotias ja kelvollinen tekemään sopimuksia voidaksesi tehdä tilauksia omatapetti.fi -sivustolta. Lisäksi sinun on hyväksyttävä alla olevat ehdot. Yleiset ehdot sisältävät säännöt, jotka koskevat tilaamista www.omatapetti.fi sivustolta. Hyväksymällä ehdot, suostut noudattamaan niiden kulloinkin voimassa olevaa versiota. Pyrimme toimittamaan tuotteen sinulle mahdollisimman nopeasti. Toimitusaikamme on normaalisti noin 14 arkipäivää.

Tapeteilla on 14 päivän palautusoikeus lukien tavaran vastaanottopäivästä. Tarvittaessa voit myös noutaa tuotteet toimitiloistamme Keravalta. Räätälöidyillä (räätälöity koko, oma valokuva) tapeteilla palautusoikeutta ei ole. Räätälöityjä eli mittatilauksena tehtyjä kuvatapetteja koskee normaali reklamaatio-oikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia, virheettömiä pakkauksia avaamattomissa kääreissä. Mikäli päädyt palauttamaan tuotteen syystä tai toisesta, tee palautusilmoitus seuraavin tiedoin: nimi, osoite, puhelin, sähköpostiosoite, Iban-tilinumero, tilauksen numero, tilauksen arvo, tilaus-, toimitus- ja palautuspäivämäärä, palautuksen syy sekä allekirjoitus. Pakkaa tuote huolellisesti kuljetusvaurioiden välttämiseksi ja palauta osoitteella: Valmik Oy, Vellamontie 22, 04230 Kerava.

Mikäli tuote vahingoittuu palautuksen yhteydessä tai katoaa, rahapalautusta ei tehdä. Postiin noutamatta jääneet paketit eivät ole palautuksia, vaan näiden käsittelystä aiheutuneet kustannukset perimme asiakkaalta erikseen. Myyntikelpoisista tuotteista rahapalautukset pyritään tekemää vastaanottoa seuraavien 14 arkipäivän sisällä. Mikäli tuotteen kunnossa tms. on neuvoteltavaa, kuluttajaan ollaan yhteydessä sähköpostilla.

Omatapetti.fi-sivuston kuvatapetit myydään sivustolla ilmoitettuun hintaan (sis. alv.) Tilaus muuttuu sitovaksi vasta kun olet vahvistanut sen. Vahvistus lähetetään tavallisesti sähköpostitse, puhelimitse tai tekstiviestillä ja on voimassa kun tilaus on vahvistettu. Normaali toimitusaika on noin 14 päivää tilausvahvistuksesta. Ellei tuotetta voida toimittaa normaalin toimitusajan sisällä, pyrimme ilmoittamaan sinulle toimituspäivän.

Force majeure: Kumpikaan sopimuspuoli ei ole vastuussa viiveistä tai menetyksistä sellaisten olosuhteiden johdosta, joihin kyseinen sopimuspuoli ei voi vaikuttaa ja jotka merkittävästi haittaavat kyseisen velvoitteen täyttämistä tai jotka tekevät tämän velvoitteen täyttämisen taloudellisesti kohtuuttomaksi. Mikäli sopimuspuoli haluaa vedota sellaisiin olosuhteisiin, toiselle sopimuspuolelle on ilmoitettava tästä välittömästi.

Tapettiemme laatu ja tyytyväisyys ovat meille erittäin tärkeä asia. Mikäli kuitenkin Omatapetti.fi:stä ostamasi tuote on toimitettaessa viallinen tai virheellinen ota meihin yhteyttä niin katsotaan mitä voidaan tehdä. Voit myös tehdä Suomen kuluttajalainsäädännön mukaisen reklamaation. Sama koskee virheitä, jotka olivat olemassa toimitettaessa mutta jotka ilmenevät vasta myöhemmin. On tärkeää, että tarkastat tapetit ennen asennusta. virheet, jotka näkyvät tapetissa ennen asennusta, eivät oikeuta tapetointikustannuksia koskeviin korvauksiin. Tavaraa vastaanottaessa varmistu kuljetuspakkauksen kunnosta ja mikäli havaitset ongelman, vaadi siitä merkintä rahdinkuljettajan dokumenttiin. Tutustu tuotteeseen huolellisesti ennen asennusta, jotta huomaat mahdolliset paino- ja värivirheet ennen asennusta. Asentamalla vialliset tuotteet seinään hyväksyt näin tuotteen laadun ja ostoksen, eikä reklamaatio- eikä palautusoikeutta ole.

Mikäli vastaanottamassasi tuotteessa on virhe, ota heti yhteyttä myynti(a)omatapetti.fi. Säilytä lisäksi pakkauksessa mukana tulleet paperit ja mahdollisia reklamaatioita varten. Ensisijaisesti Omatapetti toimittaa virheellisten tuotteiden tilalle uudet virheettömät kohtuuajassa ja/tai neuvottelee asian ratkaisusta erikseen. Myös mahdollista yhdessä sovituista reklamaationäytepalautuksista koituneet lähetyskustannukset korvataan.

Tietosuoja

Yhteystietosi ovat ainoastaan Omatapetti.fi käytössä. Tietojen käsittelyssä noudatetaan henkilötietolakia ja tiedot säilytetään luottamuksellisina. Omatapetti.fi sivun tietoverkko on suojattu palomuurilla sekä muilla teknisillä toimenpiteillä kuten kryptauksilla toimenpiteiden aiheuttamat kustannukset huomioiden. Tietoja ei luovuteta Omatapetti.fi ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa.

Ehtoihin tehtävät korjaukset

Korjaukset tai lisäykset näihin ehtoihin tulevat voimaan, kun uudet ehdot ovat julkaistu sivustossa Omatapetti.fi. Meillä on kuitenkin oikeus soveltaa korjauksia välittömästi voimaan tulevina, jos laki, asetus tai lakimääräinen päätös niin edellyttää.

Tekijänoikeus

Omatapetti -sivustossa olevat kuvat ja muu sisältö on suojattu tekijänoikeuslain, tavaramerkkisuojan ja muita aineetonta omaisuutta koskevien lakien ja määräysten perusteella. Mikäli toisin ole ilmoitettu, kaikki Omatapetti.fi -sivustossa julkaistu materiaali on meidän omaisuuttamme ja se tarkoittaa, että et voi käyttää kuviamme mihinkään muuhun kuin tapettien luontiin.

Sitova lainsäädäntö

Mitään näistä ehdoista ei saa tulkita näiden ehtojen mukaisia hankintoja koskevan sitovan lainsäädännön vastaisesti.

Erimielisyydet

Kaikki näihin ehtoihin liittyvät riitaisuudet tulee pyritään ratkaista osapuolten välillä tai ääritapauksissa lakiteitse. Yleisesti ottaen Omatapetti.fi noudattaa Suomen kuluttajavalituslautakunnan suosituksia. Postiosoite henkilötietoja koskevaa asiointia varten: Vellamontie 22, 04230 Kerava, Suomi. Sähköpostiosoite ja reklamaatiot myynti(a)omatapetti.fi


Tapettini maksutiedot hävisivät. Mihin voin maksaa tapettini laskun?
Saaja: Valmik Oy
Pankki: Nordea
Tilinumero: FI33 1376 3000 1281 22
Viestikenttään: tilaamasi tapetin mitat (leveys&korkeus)

Jäikö jotain hampaankoloon? Kysymyksiä, palautetta, risuja tai ruusuja?
Ota meihin yhteyttä myynti(a)omatapetti.fi tai soita +358 45 224 7323