Ideoista toteutukseen.. 

Tilaus käy nopean näppärästi ! 

Lähetä tiedostosi sekä seinän mitat sähköpostilla myynti@omatapetti.fi tai alla olevalla tilauslomakkeella. Tapetin hinta 32€/m2. Toimitusaika noin 1-2 viikkoa.

- Pyrimme vastaamme viestiisi mahdollisimman pian 24 tunnin sisällä -


Tilauksen vaiheet:
1) Lähetä kuvasi ja tapetin mitat 
2) Tarkastamme kuvanlaadun
3) Kun kuva on ok saat siitä vedoksen 
4) Vedos hyväksytty
5) Tapetti printtiin & Postilla eteenpäin


Tilauksen voit tehdä sähköpostilla myynti@omatapetti.fi tai tilauslomakkeella. Voit myös pirauttaa meille ja kysyä lisää +358 45 22476 23

Kuvatiedostosi voit lähettää esimerkiksi tif, jpg, eps tai pdf -versiona. Tarkistamme jokaisen kuvan laadun ja sopivuuden suureksi tapettikuvaksi ja teemme vedokset kuvastasi antamiesi mittojen mukaan.

Mikäli kuvasi on liian suuri kokoinen sähköpostin liitteeksi, laita meille viestiä ja lähetämme latauslinkin, jonka kautta voit ladata suuretkin kuvatiedostot. Kuvan voit lähettää meille myös suoraan jakopalvelun kautta: https://fi.filemail.com/ 


TIETOSUOJA: Yhteystietosi ovat ainoastaan Omatapetti.fi käytössä. Tietojen käsittelyssä noudatetaan henkilötietolakia ja tiedot säilytetään luottamuksellisina. Omatapetti.fi tietoverkko on suojattu palomuurilla sekä muilla teknisillä toimenpiteillä kuten kryptauksilla toimenpiteiden aiheuttamat kustannukset huomioiden. Tietoja ei luovuteta Omatapetti.fi ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa.