Painamalla "Vahvista tilaus- ja toimitusehdot" vahvistat, että olet lukenut nämä käyttöehdot ja sitoudut noudattamaan niitä, ja että annat luvan omien henkillötietojesi käsittelyyn alla olevan mukaisesti. Sinun tulee olla vähintään 18 vuotias ja kelvollinen tekemään sopimuksia voidaksesi tehdä tilauksia omatapetti.fi -sivustolta. Lisäksi sinun on hyväksyttävä alla olevat ehdot. Yleiset ehdot sisältävät säännöt, jotka koskevat tilaamista www.omatapetti.fi sivustolta. Hyväksymällä ehdot, suostut noudattamaan niiden kulloinkin voimassa olevaa versiota. Pyrimme toimittamaan tuotteen sinulle mahdollisimman nopeasti. Toimitusaikamme on normaalisti noin 14 arkipäivää. 

Tapeteilla on 14 päivän palautusoikeus lukien tavaran vastaanottopäivästä. Tarvittaessa voit myös noutaa tuotteet toimitiloistamme Keravalta. Räätälöidyillä (räätälöity koko, oma valokuva) tapeteilla palautusoikeutta ei ole. Räätälöityjä eli mittatilauksena tehtyjä kuvatapetteja koskee normaali reklamaatio-oikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia, virheettömiä pakkauksia avaamattomissa kääreissä. Mikäli päädyt palauttamaan tuotteen syystä tai toisesta, tee palautusilmoitus seuraavin tiedoin: nimi, osoite, puhelin, sähköpostiosoite, Iban-tilinumero, tilauksen numero, tilauksen arvo, tilaus-, toimitus- ja palautuspäivämäärä, palautuksen syy sekä allekirjoitus. Pakkaa tuote huolellisesti kuljetusvaurioiden välttämiseksi ja palauta osoitteella: Mainoste Print Oy, Terästie 12, 04220 Kerava. 

Mikäli tuote vahingoittuu palautuksen yhteydessä tai katoaa, rahapalautusta ei tehdä. Postiin noutamatta jääneet paketit eivät ole palautuksia, vaan näiden käsittelystä aiheutuneet kustannukset perimme asiakkaalta erikseen. Myyntikelpoisista tuotteista rahapalautukset pyritään tekemää vastaanottoa seuraavien 14 arkipäivän sisällä. Mikäli tuotteen kunnossa tms. on neuvoteltavaa, kuluttajaan ollaan yhteydessä sähköpostilla.

Omatapetti.fi-sivuston kuvatapetit myydään sivustolla ilmoitettuun hintaan (sis. alv.) Tilaus muuttuu sitovaksi vasta kun olet vahvistanut sen. Vahvistus lähetetään tavallisesti sähköpostitse, puhelimitse tai tekstiviestillä ja on voimassa kun tilaus on vahvistettu. Normaali toimitusaika on noin 14 päivää tilausvahvistuksesta. Ellei tuotetta voida toimittaa normaalin toimitusajan sisällä, pyrimme ilmoittamaan sinulle toimituspäivän.

Force majeure: Kumpikaan sopimuspuoli ei ole vastuussa viiveistä tai menetyksistä sellaisten olosuhteiden johdosta, joihin kyseinen sopimuspuoli ei voi vaikuttaa ja jotka merkittävästi haittaavat kyseisen velvoitteen täyttämistä tai jotka tekevät tämän velvoitteen täyttämisen taloudellisesti kohtuuttomaksi. Mikäli sopimuspuoli haluaa vedota sellaisiin olosuhteisiin, toiselle sopimuspuolelle on ilmoitettava tästä välittömästi.

Tapettiemme laatu ja tyytyväisyys ovat meille erittäin tärkeä asia. Mikäli kuitenkin Omatapetti.fi:stä ostamasi tuote on toimitettaessa viallinen tai virheellinen ota meihin yhteyttä niin katsotaan mitä voidaan tehdä. Voit myös tehdä Suomen kuluttajalainsäädännön mukaisen reklamaation. Sama koskee virheitä, jotka olivat olemassa toimitettaessa mutta jotka ilmenevät vasta myöhemmin. On tärkeää, että tarkastat tapetit ennen asennusta. virheet, jotka näkyvät tapetissa ennen asennusta, eivät oikeuta tapetointikustannuksia koskeviin korvauksiin. Tavaraa vastaanottaessa varmistu kuljetuspakkauksen kunnosta ja mikäli havaitset ongelman, vaadi siitä merkintä rahdinkuljettajan dokumenttiin. Tutustu tuotteeseen huolellisesti ennen asennusta, jotta huomaat mahdolliset paino- ja värivirheet ennen asennusta. Asentamalla vialliset tuotteet seinään hyväksyt näin tuotteen laadun ja ostoksen, eikä reklamaatio- eikä palautusoikeutta ole. 

Mikäli vastaanottamassasi tuotteessa on virhe, ota heti yhteyttä myynti@omatapetti.fi. Säilytä lisäksi pakkauksessa mukana tulleet paperit ja mahdollisia reklamaatioita varten. Ensisijaisesti Omatapetti toimittaa virheellisten tuotteiden tilalle uudet virheettömät kohtuuajassa ja/tai neuvottelee asian ratkaisusta erikseen. Myös mahdollista yhdessä sovituista reklamaationäytepalautuksista koituneet lähetyskustannukset korvataan.

Tietosuoja

Yhteystietosi ovat ainoastaan Omatapetti.fi käytössä. Tietojen käsittelyssä noudatetaan henkilötietolakia ja tiedot säilytetään luottamuksellisina. Omatapetti.fi sivun tietoverkko on suojattu palomuurilla sekä muilla teknisillä toimenpiteillä kuten kryptauksilla toimenpiteiden aiheuttamat kustannukset huomioiden. Tietoja ei luovuteta Omatapetti.fi ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa.

Ehtoihin tehtävät korjaukset

Korjaukset tai lisäykset näihin ehtoihin tulevat voimaan, kun uudet ehdot ovat julkaistu sivustossa Omatapetti.fi. Meillä on kuitenkin oikeus soveltaa korjauksia välittömästi voimaan tulevina, jos laki, asetus tai lakimääräinen päätös niin edellyttää.

Tekijänoikeus

Omatapetti -sivustossa olevat kuvat ja muu sisältö on suojattu tekijänoikeuslain, tavaramerkkisuojan ja muita aineetonta omaisuutta koskevien lakien ja määräysten perusteella. Mikäli toisin ole ilmoitettu, kaikki Omatapetti.fi -sivustossa julkaistu materiaali on meidän omaisuuttamme ja se tarkoittaa, että et voi käyttää kuviamme mihinkään muuhun kuin tapettien luontiin.

Sitova lainsäädäntö

Mitään näistä ehdoista ei saa tulkita näiden ehtojen mukaisia hankintoja koskevan sitovan lainsäädännön vastaisesti.

Erimielisyydet

Kaikki näihin ehtoihin liittyvät riitaisuudet tulee pyritään ratkaista osapuolten välillä tai ääritapauksissa lakiteitse. Yleisesti ottaen Omatapetti.fi noudattaa Suomen kuluttajavalituslautakunnan suosituksia. Postiosoite henkilötietoja koskevaa asiointia varten: Mainoste Print Oy, Terästie 12, 04220 Kerava, Suomi. Sähköpostiosoite ja reklamaatiot myynti(a)omatapetti.fi

Tilaukseni maksutiedot hävisivät. Mihin voin maksaa laskun?

Saaja: Mainoste Print Oy

Pankki: Nordea

Tilinumero: FI58 1063 3000 2184 75

Viestikenttään: tilauksen tiedot, eli määrä ja tuotteen nimi.

Jäikö jotain hampaankoloon? Kysymyksiä, palautetta, risuja tai ruusuja? 

Ota meihin yhteyttä myynti@omatapetti.fi tai soita 0400 533 375