PVC-Vapaa ja allergiaystävällinen

Mattapintainen sekä kestävä kuvatapetti

Tapettimateriaalimme on PVC-vapaata ja hajutonta tapettimateriaalia, joka sopii kaikkiin julkisiin tiloihin.

Olemme valmistaneet tapetteja niin koteihin, mökeille, museoihin, kahviloihin, toimistoille, sairaaloihin, lastentarhoihin jne. Materiaalimme soveltuu kaikkiin julkisiin tiloihin kodeista konttoreihin. Käytössä oleva tapettimateriaali on vahvaa ja kestävää. Se on myös hyvä valinta allergikoille, sillä tapetin vedellä aktivoituva täysin hajuton. Pinta kestää myös pientä kolhua ja tapetin pinnan voi pyyhkiä kostealla rätillä, jos pinnalle menee likaa.

Taustallamme on yli 25 vuoden kokemus printtialalta. Tapetit valmistetaan  tuotantohallillamme Keravalla ja jokainen tilaus tehdään aina mittatilaustyönä.

- Tapettivuodat tehdään standardeina noin 60 cm vuotina.

- Mikäli haluat tapetin suurempina vuotina, kerrothan meille erikseen. Maksimi vuodan leveys on 130 cm. 

- Ylimeno tapettivuodissa noin 1 cm per vuota

- Tapettisi valmistetaan millintarkkaan tilauksesi mittojen mukaisesti. 

- Suosittelemme tilaamaan tapetin aina muutaman sentin seinän mittoja suurempana, jotta seinä tulee kokonaan peittoon, eikä reunoista pilkistä seinää.

- Voit valita joko vedellä aktivoivan tapettimateriaalin tai perinteisen liisterillä kiinnitettävän tapetin. 

AMMATTITAITO

Vuosien kokemus printtituotteista! Autamme ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi! 100 % suomalaista työtä!

LAATUTAKUU

Varmistetaan että tuote vastaa haluamaasi laatua. Saat tarvittaessa testipalat ja mallinnukset kuvastasi! Kun sinä olet tyytyväinen, niin mekin olemme!

JOUSTAVA TOIMITUS

Vedoksen hyväksymisen jälkeen tapetti tuotantoon. Tarvittaessa valmista pikatoimituksella! Voit myös noutaa tuotteet Keravalta!

Mattapintainen & PVC-vapaa

Tulostusjälki on valokuvaluokkaa. Materiaali on vahvaa sekä kestävää ja hyvä valinta myös allergikoille, sillä se on täysin hajutonta. Sopii kaikkiin julkisiin tiloihin kodeista konttoreihin.

Kestävä & turvallinen

Sisätiloissa tapetti kestää jopa 20 vuotta. A-luokan palokestävyys (M1) sekä ympäristösertifikaatit GreenGuard ja FSC (M1). Kestävä pinta takaa myös sen että voit tarvittaessa pyyhkiä pölyt & liat pinnalta.

Vedellä aktivoituva liisteri

Asennus käy nopeasti ja ilman sotkuja! Et tarvitse erillistä liisteriä asennukseen. Kasta jokaista vuotaa 10-15 sekuntia kylmässä vedessä ja tapetissa oleva liima aktivoituu ja ei muuta kuin seinälle! Saatavilla myös perinteistä liisteri tapettia. 


Valokuvatapetin asennusvideo

HP:n virallinen asennusvideo

PVC-Vapaa vedellä aktivoituva kuvatapetti:

* 175 g mattapintainen paperi

* Liima: veden avulla aktivoituva

* Kiinnitys: tasaisille pinnoille, (ei huokoiset)

* Asennus: limittäin (haastava puskusaumauksella)

* Siististi irtoava

* Ulkokesto: toimitilojen sisätiloissa (ei suora auringonvalo) jopa 20v.

* Paloluokitus: M1 ja B1

* GreenGuard Indoor Air Quality Certified ja Children and Schools CertifiedMuutama kuva töistämme:

Valmik Oy / Omatapetti.fi mediassa:

Helsingin Sanomat: https://www.hs.fi/koti/art-2000002775667.html

Maaseudun Tulevaisuus: https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/rakentaminen/artikkeli-1.216071


Digitaaliset tuotantomenetelmät

Käytössämme on uusimmat digitaaliset tuotantomenetelmät, jotka mahdollistavat edulliset kustannukset suurissakin tuotantomäärissä. Pystymme tuottamaan moniväriset, kaiken kokoiset, suuret ja pienet määrät tehokkaasti monipuolisella materiaalikattauksella.

Autamme alusta loppuun ja teemme suunnittelutyön teille vedoksista valmiiseen tuotteeseen. Tarvittaessa tulemme myös paikalle tutustumaan kohteeseen.

Valikoimassa on laaja materiaalivalikoima. Saat tarvittaessa kaikki suurkuvatuotteet kaiken kokoisena ja muotoisena toiveidesi mukaan. Tunnemme tuotantotavat ja materiaalit, jolloin tuote toimii varmasti halutussa käyttökohteessa. Kysy meiltä ja autamme löytämään oikean tuotteen tuotteen kohteeseesi juuri toiveidesi mukaisesti. 

Laskukaavio tapetin hinnalle: (leveys x korkeus) x neliöhinta = tapetin hinta 

Esim. seinän leveys 3,5m ja korkeus 2,2m. Tapetin neliöhinta 36€/m2

Vastaus: 3,5 m x 2,2 m = 7,7 m2 = 7,7 x 36 = tapetin hinta 277,2 

Kirjoita mitat alle, niin näet tapetin todellisen hinnan.

Tilauksesta tapetiksi

Tilaa tapetti omalla kuvallasi tai käyttäen valmiskuva galleriamme kuvia. Kuvaeditori työkalulla voit suunnitella tapetin seinäsi mittojen mukaisesti ja muokata kuvaa juuri toiveidesi mukaisesti työkalujen avulla. Lataa kuvasi ja asettele kuva tyhjälle alustalle juuri kuten haluat. Kun olet saanut kuvan aseteltua valmiiksi lisää se ostoskoriin. Tämän jälkeen seuraa maksuohjeita. Kun maksu on suoritettu tapettisi toimitetaan 5-14 arkipäivän kuluessa tilauksesta. 

Sähköposti tilaukset:

1) Lähetä sähköpostitse myynti(a)omatapetti.fi haluamasi tapetin mitat (esim. leveys 350 cm & korkeus 220 cm) ja liitä haluamasi kuvatiedosto viestiin. 

2) Kun olemme vastaanottaneet kuvasi ja saaneet sinulta tapetin mitat, tarkistamme heti kuvan laadun sekä sopivuuden tapetiksi. Lähetä kuvatiedostosi sähköpostitse myynti(a)omatapetti.fi esim. tif, jpg tai pdf-tiedostona. HUOM! Jos kuvasi on liian suuri sähköpostin lähetämme kuvan-latauslinkin.

4) Muokkaamme kuvasi antamiisi mittoihin toiveidesi mukaisesti ja lähetämme sinulle vedoksen.

5) Kun tilauksesi on käsitelty ja mallinnukset hyväksytty laitetaan tapetti tuotantoon.

6) Saat pakettisi valitsemallasi toimituksella noin 3-14 arkipäivän sisällä! Postilta tulee ilmoitus kun paketti on noudettavissa lähimmästä Postin toimipisteeltä. Saatavilla myös postin ovellepaketti -kuljetus. Voit halutessasi myös noutaa tapetin heti, kun se on valmiina Keravalta tuotanto-tiloistamme. 

Tapetin asennus

Tarvitsemasi työvälineet

- Vatupassi (tapetti suoraksi seinälle)

- Vesiastia, johon tapettirulla (vuodat) kastellaan

- Märkä sieni tai pehmeä lasta kuvatapetin tasoittamiseen seinälle

- Veitsi (viimeistelyyn)

Seinän tulee olla puhdas ja sileä. Seinä kannattaa hioa ennen tapetin asennusta. Vanha maali ja tapetti, joka ei ole kiinni alustassa, tulee poistaa. Jos seinä on voimakkaan värinen, tulisi se ensin pohjamaalata, jotta lopputulos on mahdollisimman hyvä.

Kiinnitys

Tarkista tapetin osat (vuodat) ennen niiden kiinnittämistä varmistaaksesi, että kaikki vuodat ovat mukana ja ettei yksikään vuota ole viallinen tai vahingoittunut. Vuodat on merkitty numeroin. Vuodat on hyvä kiinnittää ohjeiden mukaan numerojärjestyksessä vasemmalta oikealle.

Asennusvaiheet:

1) Upota tapetin ensimmäinen osa (vuota) kylmässä vesiastiassa noin 15 sekuntia, jolloin vesi aktivoi tapetissa olevan liiman.

2) Ota rulla (vuota) pois vedestä vetämällä sen etureunasta hitaasti liimapuoli ylöspäin. Kun vuota on kastunut kokonaan ja liimapinta aktivoitunut, voit kiinnittää vuodan seinään. Suosittelemme kiinnittämään vuodan seinään ylhäältä alaspäin.

HUOMAUTUS: Liimapinnan aktivoituessa tuote laajenee hieman vedessä; parhaan tuloksen saat kun kastelet ja varaat jokaiseen paneelin saman verran aikaa (10-15 sekuntia).

3) Voit tarvittaessa kastella tapettia vielä lisää päältäpäin seinällä märällä sienellä ja samalla suoristaa sekä liikutella vuotia.

4) Käytä pesusientä varovasti tasoittamaan tapetin pinta jos tarvetta tai tapetin pinnalle jää ilmakuplia. Älä kuitenkaan huolestu jos ilmakuplia tulee, sillä kuplat tasaantuvat ja poistuvat tapetin kuivuessa.

5) Viimeistele tapetin reunat veitsellä.

Kuvanlaatu

Voit lähettää minkä tahansa jpg-, png- , AI-, PDF-, psd, tai gif-muotoisen piirros- tai valokuvan. Muun tiedostomuodon kuvat tulee muuntaa JPEG-muotoon ennen tilauksen lähetystä omalla kuvankäsittelyohjelmalla.

Tilattu tuotteesi pohjautuu tietoihin, jotka meille lähetät. Valmistamme kuvat niin lähelle alkuperäistä laatua kuin mahdollista. Huomioithan, että tietokoneen näyttö on harvoin kalibroitu ja painettu kuva voi erota siitä, millaiselta kuva näyttää tietokoneen näytöllä.

Autamme sinua löytämään kuvan tapettiin ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi! Voit lähettää kysymykset ja kuvasi arvioitavaksi sähköpostitse myynti(a)omatapetti.fi

Millaista materiaalia kuvatapetti on?

Tapetti-materiaali on turvallista ja kestävää pvc-vapaata mattapintaista tapettipaperia. Tapetin asentaminen on helppoa, siistiä ja nopeaa sen vedellä aktivoituvan liimansa ansiosta. Sinun ei tarvitse ostaa erillisiä liistereitä asennukseen. Riittää että kastat tapetti-vuodan noin 15 sekuntia kylmässä vesi-astiassa ja asetat sen seinälle!

Mikä laatu ja koko kuvallani tulisi olla?

Saadaksesi mahdollisimman tarkan ja laadukkaan lopputuloksen, tulee kuvasi olla laadukas ja resoluutioltaan tarpeeksi korkea. Varmistaaksemme kuvan laadun, tarkistamme kaikki kuvat ennen valmistusta. Esimerkiksi valokuvatapettiin tulostetun tulisi olla vähintään 1 pikseliä/mm. Tapetin ollessa 400 cm x 250 cm (4000 mm x 2500 mm) kokoinen, kuvan tulisi olla noin 4 000 x 2 500 pikseliä (10 megapikseliä). Tapetin minimitilauskoko on 250 x 200cm. Myös pienemmistä kuvista (esim. 5 megapikselia >) valmistus onnistuu ja niiden laatu tarkistetaan huolellisesti ennen valmistusta. Kysy meiltä niin autamme sinua ja arvioimme kuvasi laadun. Voit lähettää meille kuvatiedoston esimerkiksi tif, jpg, eps ja pdf -versiona. Tarvittaessa muokkaamaamme kuvasi juuri sellaiseksi kun haluat.

Mikä on kuvien ja tuotteiden toimitusaika?

Pyrimme toimittamaan tuotteen sinulle mahdollisimman nopeasti heti kun olemme sen saaneet valmiiksi. Toimitusaikamme on normaalisti noin 4-14 arkipäivää. Räätälöidyillä (räätälöity koko, oma valokuva) kuvatapeteilla ei ole palautusoikeutta. Räätälöityjä kuvatapetteja koskee normaali reklamaatio-oikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia, virheettömiä pakkauksia avaamattomissa kääreissä.

Mikäli päädyt palauttamaan tuotteen syystä tai toisesta, tee palautusilmoitus seuraavin tiedoin: nimi, osoite, puhelin, sähköpostiosoite, Iban-tilinumero, tilauksen numero, tilauksen arvo, tilaus-, toimitus- ja palautuspäivämäärä, palautuksen syy sekä allekirjoitus. Pakkaa tuote huolellisesti kuljetusvaurioiden välttämiseksi ja palauta osoitteella: Valmik Oy, Vellamontie 22, 04230 Kerava. Mikäli tuote vahingoittuu palautuksen yhteydessä tai katoaa, rahapalautusta ei tehdä. Postiin noutamatta jääneet paketit eivät ole palautuksia, vaan näiden käsittelystä aiheutuneet kustannukset perimme asiakkaalta erikseen.

Myyntikelpoisista tuotteista rahapalautukset tehdään vastaanottoa seuraavien 14 arkipäivän sisällä. Mikäli tuotteen kunnossa tms. on neuvoteltavaa, kuluttajaan ollaan yhteydessä sähköpostilla.

Jos tuote on virheellinen, kuinka minun tulee edetä asiassa?

Tuotteessa voi olla virhe. Tavaraa vastaanottaessa varmistu kuljetuspakkauksen kunnosta ja mikäli havaitset ongelman, vaadi siitä merkintä rahdinkuljettajan dokumenttiin. Tutustu tuotteeseen huolellisesti ennen asennusta, jotta huomaat mahdolliset paino- ja värivirheet ennen asennusta. Asentamalla vialliset tuotteet seinään hyväksytään tuotteen laatu, eikä reklamaatio-oikeutta ole.

Mikäli vastaanottamassasi tuotteessa on virhe, ota yhteyttä omatapetti.fi. Ensisijaisesti Omatapetti toimittaa virheellisten tuotteiden tilalle uudet virheettömät kohtuuajassa ja/tai neuvottelee asian ratkaisusta erikseen. Myös mahdollista yhdessä sovituista reklamaationäytepalautuksista koituneet lähetyskustannukset korvataan.

Voinko tilata tapettinäytteitä?

Kyllä! Saat tapetistasi luonnolliseen kokoon skaalatun testipalan paperitulosteena A3 koossa. Testipalasta näet kuvanlaadun ja voit näin päättää haluatko tehdä lopullisen tilauksen kyseisestä kuvasta. Testipalan hinta on 50 euroa (sis. postituskulut).

Teemme mistä tahansa kuvasta, jonka meille lähetät, haluamasi tuotteen. Käytetään kuitenkin yleistä maalaisjärkeä ja täysin kelvottomasta kuvasta ei suurta printti-tapettia kannata valmistaa. Kuva voi siis olla vaikka oma valokuvasi, internetistä löytämäsi kuva, taideteos, teksti tai muu vastaava. Tarkastamme kuvanlaadun suureksi tapetti-kuvaksi soveltuvaksi ja ilmoitamme sinulle voidaanko kuvastasi tehdä tapetti. Kuvanlaatu on myös aina katsojastaan kiinni kuten esimerkiksi vanhasta mustavalkokuvasta tehdyssä tapetissa ei yleensä pieni "pikselimössöisyys" tai rakeisuus haittaa. 

Mitä tiedostomuotoja voin lähettää?

Voit lähettää minkä tahansa jpg-, png- , AI-, PDF-, tai gif-muotoisen piirros- tai valokuvan. Muun tiedostomuodon kuvat tulee muuntaa JPEG-muotoon ennen tilauksen lähetystä omalla kuvankäsittelyohjelmalla.

Tilattu tuotteesi pohjautuu tietoihin, jotka meille lähetät. Valmistamme kuvat niin lähelle alkuperäistä laatua kuin mahdollista. Huomioithan, että tietokoneen näyttö on harvoin kalibroitu ja painettu kuva voi erota siitä, millaiselta kuva näyttää tietokoneen näytöllä.

Voiko digikuvista tehtäviin valokuviin saada tekstiä tai reunuksia?

Kuvatiedostoon voit itse lisätä tekstiä ja muut muutokset sekä tehdä reunukset kuvankäsittelyohjelmalla. Voimme tarvittaessa myös lisätä kuvaasi tekstiä, efektejä, reunukset tai tehdä muita muutoksia toiveesi mukaisesti.

Millaisia valokuvatapetit ovat?

Tapettimme ovat HP:n (Hewlett-Packardin) PVC-vapaata kuvatapettia. Se on tulostettuna HP:n lateksiväreillä ollen turvallinen ja hajuton valinta. Tulostusjälki on valokuvaluokkaa. Tapetti on mattapintainen ja siinä on veden avulla aktivoituva liima. Tapetti on todella helppo asentaa, käsitellä sekä sen poistaminen on siistiä. Löydät lisätietoa verkkosivujemme asennusohje osiosta. 

Onko tapetti kestävää?

Tapetti on kestävää sekä turvallista. Sisätiloissa tapetti kestää jopa 20 vuotta sekä näyteikkunoissa (sisäpuolella) laminoimattomana 3 vuotta. Lisäksi tapetilla on A -luokan palokestävyys.

Onhan tapetti myös ympäristöystävällistä?

Kyllä on. PVC-vapaalla kuvatapetilla on ympäristösertifikaatit GreenGuard sekä FSC. FSC-sertifioidun tuotteen valmistaja tukee vastuullista metsänhoitoa maailmanlaajuisesti. Poistettu tapetti voidaan kierrättää energiajakeeseen tai paperikierrätykseen.

Minkä värisen pohjan tapetointi vaatii?

Parhaan lopputuloksen saa kun seinä on maalattu kuosin/tapetin hallitsevimmalla värillä. Tapetointipohjaksi kelpaavista maaleista saat maalisuositukset alan liikkeistä ja/tai maalineuvonnasta. Tapetti asennetaan kuten normaali tapetti ja asentaessa seinän tulee olla puhdas. 

Kuinka maksan tilaukseni? 

Voit maksaa tilauksesi kaikilla yleisimmmillä verkkopankeilla, pankki-/ luottokorteilla sekä osamaksulla. Myös laskulla maksu onnistuu. Nämä kaikki maksutavat ovat Bambora Payform -maksupainikkeen alla kassalla.

Jäikö jotain hampaankoloon? 

Laita meille viestiä myynti(a)omatapetti.fi tai Facebookissa. Tai pirauta asiakaspalvelunumeroomme +358 45 224 7323. Asiakaspalvelun numero vastaa arkisin klo 11-16.