Tapetti omalla kuvalla

25 m2 +alv Veroton 2 viikkoa

Upea valokuvatapetti kotiin, mökille, toimistoon tai vaikka messuille.

Tapetti valmistetaan mittatilaustyönä Suomessa.

Tilaa tapetti omalla kuvallasi
search
 • Tilaa tapetti omalla kuvallasi
 • Tilaa tapetti omalla kuvallasi
 • Tilaa tapetti omalla kuvallasi
 • Tilaa tapetti omalla kuvallasi

Näin tilaat tapetin:

 1. Määritä tapetin koko: kirjoita leveys, korkeus ja klikkaa "Tallenna koko".
 2. Lataa oma kuva editoriin (voi olla useita)
 3. Vihreällä rajattu alue on tapetin kuva-ala. Venytä kuva koko alalle niin, ettei kuvan ympärille jää valkoisia reunoja. Kulmista venyttämällä kuvasuhde säilyy alkuperäisenä ilman vääristymiä. Halutessasi voit    muokata kuvaa erilaisilla filttereillä ja teksteillä
 4. Lisää tuote ostoskoriin

HUOM!

Jos kuvan ympärillä oleva vihreä ääriviiva muuttuu punaiseksi, kuvan tarkkuus ei riitä tapetin tulostamiseen. Pienennä kuvan kokoa tai lataa tarkempi kuva.

Editorilla tilattavan tapetin minimikoko on 5m2.

Voit myös tehdä tilauksen sähköpostilla: myynti@omatapetti.fi

Kaipaatko apua tapetin suunnittelussa? Lähetä meille viestiä, niin autamme Sinua suunnittelemaan tapettisi.

Määrä
Saatavilla

Käytä tilatessasi kuvatyökalua kuvasi sommitteluun ja tapetin koon määrittämiseen. Tilauksen toimitusaika 3-14 arkipäivää. Voit myös tehdä sommitelmat editorissa, ladata sen talteen ja tiedustella tai tehdä tilauksen tehdyn sommitelman pohjalta.

PVC-Vapaa, allergiaystävällinen ja mattapintainen kestävä kuvatapetti 25€ + alv / m2

Tapettimateriaalimme on PVC-vapaata ja hajutonta tapettimateriaalia, joka sopii kaikkiin julkisiin tiloihin.

Olemme valmistaneet tapetteja niin koteihin, mökeille, museoihin, kahviloihin, toimistoille, sairaaloihin, lastentarhoihin jne. Materiaalimme soveltuu kaikkiin julkisiin tiloihin kodeista konttoreihin. Käytössä oleva tapettimateriaali on vahvaa ja kestävää. Se on myös hyvä valinta allergikoille, sillä tapetin vedellä aktivoituva täysin hajuton. Pinta kestää myös pientä kolhua ja tapetin pinnan voi pyyhkiä kostealla rätillä, jos pinnalle menee likaa.

Taustallamme on yli 30 vuoden kokemus printtialalta. Tapetit valmistetaan Keravalla tuotantohallissamme ja jokainen tilaus tehdään aina mittatilaustyönä.

Tapettivuodat tehdään standardeina noin 60 cm vuotina. Mikäli haluat tapetin suurempina vuotina, kerrothan meille erikseen. Maksimi vuodan leveys on 130 cm. Ylimeno tapettivuodissa noin 1 cm per vuota. Tapettisi valmistetaan millintarkkaan tilauksesi mittojen mukaisesti.

Suosittelemme tilaamaan tapetin aina muutaman sentin seinän mittoja suurempana, jotta seinä tulee kokonaan peittoon, eikä reunoista pilkistä seinää. - Voit valita joko vedellä aktivoivan tapettimateriaalin tai perinteisen liisterillä kiinnitettävän tapetin.

PVC-Vapaa vedellä aktivoituva kuvatapetti:

 • 175 g mattapintainen paperi
 • Liima: veden avulla aktivoituva
 • Kiinnitys: tasaisille pinnoille, (ei huokoiset)
 • Asennus: limittäin (haastava puskusaumauksella)
 • Siististi irtoava
 • Ulkokvesto: toimitilojen sisätiloissa (ei suora auringonvalo) jopa 20v.
 • Paloluokitus: M1 ja B1
 • GreenGuard Indoor Air Quality Certified ja Children and Schools Certified

Usein kysytyt kysymykset

Millaista materiaalia kuvatapetti on?

Tapetti-materiaali on turvallista ja kestävää pvc-vapaata mattapintaista tapettipaperia. Tapetin asentaminen on helppoa, siistiä ja nopeaa sen vedellä aktivoituvan liimansa ansiosta. Sinun ei tarvitse ostaa erillisiä liistereitä asennukseen. Riittää että kastat tapetti vuotan 10-15 sekuntia kylmässä vesi-astiassa ja asetat vuodan seinälle!

Mikä laatu ja koko kuvallani tulisi olla?

Saadaksesi mahdollisimman tarkan ja laadukkaan lopputuloksen, tulee kuvasi olla laadukas ja resoluutioltaan tarpeeksi korkea. Varmistaaksemme kuvan laadun, tarkistamme kaikki kuvat ennen valmistusta. Esimerkiksi valokuvatapettiin tulostetun tulisi olla vähintään 1 pikseliä/mm. Tapetin ollessa 400 cm x 250 cm (4000 mm x 2500 mm) kokoinen, kuvan tulisi olla noin 4 000 x 2 500 pikseliä (10 megapikseliä). Tapetin minimi tilaus koko on 200 x 200cm. Myös pienemmistä kuvista (esim. 5 megapikselia >) valmistus onnistuu ja niiden laatu tarkistetaan huolellisesti ennen valmistusta. Kysy meiltä niin autamme sinua ja arvioimme kuvasi laadun. Voit lähettää meille kuvatiedoston esimerkiksi tif, jpg, eps ja pdf -versiona. Tarvittaessa muokkaamaamme kuvasi juuri sellaiseksi kun haluat.

Mikä on kuvien ja tuotteiden toimitusaika?

Pyrimme toimittamaan tuotteen sinulle mahdollisimman nopeasti heti kun olemme sen saaneet valmiiksi. Toimitusaikamme on normaalisti noin 1-2 viikkoa.

Voinko tilata tapettinäytteitä?

Kyllä! Saat tapetistasi luonnolliseen kokoon skaalatun testipalan paperitulosteena A3 koossa. Testipalasta näet kuvanlaadun ja voit näin päättää haluatko tehdä lopullisen tilauksen kyseisestä kuvasta. Testipalan hinta on 25 euroa (sis. postituskulut).

Teemme mistä tahansa kuvasta, jonka meille lähetät, haluamasi tuotteen. Käytetään kuitenkin yleistä maalaisjärkeä ja täysin kelvottomasta kuvasta ei suurta printti-tapettia kannata valmistaa. Kuva voi siis olla vaikka oma valokuvasi, internetistä löytämäsi kuva, taideteos, teksti tai muu vastaava. Tarkastamme kuvanlaadun suureksi tapetti-kuvaksi soveltuvaksi ja ilmoitamme sinulle voidaanko kuvastasi tehdä tapetti. Kuvanlaatu on myös aina katsojastaan kiinni kuten esimerkiksi vanhasta mustavalkokuvasta tehdyssä tapetissa ei yleensä pieni "pikselimössöisyys" tai rakeisuus haittaa. 

Mitä tiedostomuotoja voin lähettää?

Voit lähettää minkä tahansa jpg-, png- , AI-, PDF-, tai gif-muotoisen piirros- tai valokuvan. Muun tiedostomuodon kuvat tulee muuntaa JPEG-muotoon ennen tilauksen lähetystä omalla kuvankäsittelyohjelmalla.

Tilattu tuotteesi pohjautuu tietoihin, jotka meille lähetät. Valmistamme kuvat niin lähelle alkuperäistä laatua kuin mahdollista. Huomioithan, että tietokoneen näyttö on harvoin kalibroitu ja painettu kuva voi erota siitä, millaiselta kuva näyttää tietokoneen näytöllä.

Voiko digikuvista tehtäviin valokuviin saada tekstiä tai reunuksia?

Voit tehdä monenlaisia muokkauksia, tekstejä, kuvasommitteluja jne. verkkokauppamme tilaustyökalulla.

Voit myös luoda aineiston etukäteen kuvankäsittelyohjelmalla. Kuvatiedostoon voit itse lisätä tekstiä ja muut muutokset sekä tehdä reunukset kuvankäsittelyohjelmalla. Voimme tarvittaessa myös lisätä kuvaasi tekstiä, efektejä, reunukset tai tehdä muita muutoksia toiveesi mukaisesti.

Millaisia valokuvatapetit ovat?

Tapettimme ovat HP:n (Hewlett-Packardin) PVC-vapaata kuvatapettia. Se on tulostettuna HP:n lateksiväreillä ollen turvallinen ja hajuton valinta. Tulostusjälki on valokuvaluokkaa. Tapetti on mattapintainen ja siinä on veden avulla aktivoituva liima. Tapetti on todella helppo asentaa, käsitellä sekä sen poistaminen on siistiä. Löydät lisätietoa verkkosivujemme asennusohje osiosta. 

Onko tapetti kestävää?

Tapetti on kestävää sekä turvallista. Sisätiloissa tapetti kestää jopa 20 vuotta sekä näyteikkunoissa (sisäpuolella) laminoimattomana 3 vuotta. Lisäksi tapetilla on A -luokan palokestävyys.

Onhan tapetti myös ympäristöystävällistä?

Kyllä on. PVC-vapaalla kuvatapetilla on ympäristösertifikaatit GreenGuard sekä FSC. FSC-sertifioidun tuotteen valmistaja tukee vastuullista metsänhoitoa maailmanlaajuisesti. Poistettu tapetti voidaan kierrättää energiajakeeseen tai paperikierrätykseen.

Minkä värisen pohjan tapetointi vaatii?

Parhaan lopputuloksen saa kun seinä on maalattu kuosin/tapetin hallitsevimmalla värillä. Tapetointipohjaksi kelpaavista maaleista saat maalisuositukset alan liikkeistä ja/tai maalineuvonnasta. Tapetti asennetaan kuten normaali tapetti ja asentaessa seinän tulee olla puhdas.

Valokuvatapetin asennusvideo

HP:n virallinen asennusvideo

KYSY LISÄÄ
Pirauta +358 40 559 7673
Laita viestiä Facebookissa tai myynti@omatapetti.fi

TOIMITUS OVELLESI
Valitse sinulle sopivin toimitustapa.
Voit noutaa halliltamme Keravalta!

KUVAN TARKKUUDEN PARANNUS
Ohjelmistollamme heikompikin
kuva laadukkaaksi!

GRAAFINEN SUUNNITTELU
Kerro meille tapetti ideasi niin toteutetaan se yhdessä!

Meiltä myös asennuspalvelut yrityksille PK-seudulla