Kuvatapetit & suurkuvat yritysten mainontaan

Tarjoamme valokuvatapettien lisäksi kokonaisvaltaiset ratkaisut yritysten suurkuvamainontaan konttoreista koteihin ja halleista messutiloihin. Meillä on vankka kokemus suurkuvatulosteista. Tehokkailla tuotantomenetelmillä pystymme tarjoamaan tuotteet parhaalla mahdollisella hinnalla, luotettavasti ja laadulla! Valmistamme teille laadukkaat valokuvatapetit mittatilaustyönä ja korkealla laadulla, tuotantomme on 100% Suomessa.

Käytössämme on uusimmat digitaaliset tuotantomenetelmät, jotka mahdollistavat edulliset kustannukset suurissakin tuotantomäärissä. Pystymme tuottamaan moniväriset, kaiken kokoiset, suuret ja pienet määrät tehokkaasti monipuolisella materiaalikattauksella.

Valikoimassa on laaja materiaalivalikoima. Saat tarvittaessa kaikki suurkuvatuotteet kaiken kokoisena ja muotoisena toiveidesi mukaan. Tunnemme tuotantotavat ja materiaalit, jolloin tuote toimii varmasti halutussa käyttökohteessa.

Kysy lisää, niin autamme löytämään oikean tuotteen kohteeseesi juuri toiveidesi mukaisesti. Laita meille viestiä myynti@omatapetti.fi tai pirauta +358 45 224 7323

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tai lisätietoja:

Yhteydenottolomake

Valmik Oy
Y-tunnus: 25536573
Kerava, Finland
Terästie 12

myynti@omatapetti.fi

+358452247323